Home Nieuws Van Gaal nog steeds fel over Joël Drommel: ‘Ik ga het niet...

Van Gaal nog steeds fel over Joël Drommel: ‘Ik ga het niet hebben over Drommel, dat is iets privé’

2513
0

Vraag Louis van Gaal niet naar iets waar hij geen antwoord over kan of wil geven.

De bondscoach is over het algemeen open en eerlijk als even direct als het over zijn spelers gaat maar hij neemt ze ook graag in bescherming. Dat geldt ook voor Joël Drommel. Het blijft een mysterieus verhaal wat er rond Joël Drommel precies gaande was afgelopen dagen.

Feit is dat Louis van Gaal ongemeen fel reageerde op het eerder ontstane media-verhaal rond Joël Drommel. Oud-profvoetballer en AZ speler Piet Keur vertelde in een Noord-Hollands Dagblad dat de keeper ‘in slaap was gevallen’.

“Ik ga het niet hebben over Drommel, dat is iets privé, dat is in het trainingskamp gebeurd”, aldus de bondscoach in gesprek met de NOS. “Of het geen onzin is? Helemaal niet, ik kan het niet ontkennen en ik kan het ook niet bevestigen”, aldus een duidelijke en felle Louis van Gaal.

Van Gaal laat duidelijk zien dat hij zijn spelers en in dit geval Joël Drommel in bescherming neemt en dat valt te prijzen. “Want als ik het bevestig, dan gaat het weer een heel leven leiden. Ik vind het ongelooflijk dat zulke berichten in de media verschijnen!”, besluit hij over een vermeend incident rond Joël Drommel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here