Home Nieuws Van Duiven helpt PSV O19 met fenomenale strafschop aan punt tegen Sevilla

Van Duiven helpt PSV O19 met fenomenale strafschop aan punt tegen Sevilla

1066
0

PSV Onder 19 heeft dinsdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Sevilla in de UEFA Youth League.

Jason van Duiven bezorgde de talenten na rust vanaf elf meter een punt.

PSV kwam op de Herdgang vijf minuten voor rust op achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt van Tim van den Heuvel.

In de tweede helft wist de ploeg van trainer Vincent Heilmann toch nog langszij te komen. De bal ging op de stip na een overtreding op Van den Heuvel.

Van Duiven, die twee weken geleden ook al trefzeker was in het eerste groepsduel met Arsenal (1-2 winst) schoot de strafschop zeer overtuigend binnen. De spits joeg het leer de linkerkruising in.

De hoofdmacht van PSV trapt om 21:00 uur in het Philips Stadion af tegen Sevilla. De wedstrijd is live te zien bij RTL7 en Ziggo Sport Voetbal en staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Daniele Orsato.

Vorig artikelEnorm triest nieuws: seizoen voor toptalent van PSV door knieblessure nu al voorbij
Volgend artikelOpstelling PSV tegen Sevilla bekend: Bosz heeft enkele grote verrassingen in petto