Home Nieuws Van der Wallen nieuw lid RvC

Van der Wallen nieuw lid RvC

41
0

PSV heeft de Raad van Commissarissen kunnen aanvullen met Robert van der Wallen. Hij zal per 1 juli toetreden tot de RvC.

“Wij zochten een commissaris met een commercieel- en marketingprofiel”, legt President-commissaris Albers de versterking uit. “Met Robert van der Wallen hebben we iemand gevonden die perfect in dat plaatje past. Zijn expertise op het gebied van ondernemen is groot en we zijn erg blij dat Robert ons wil gaan bijstaan.”
“We zijn nog op zoek naar een vervanger van onze technische man Hans van Breukelen, die naar de KNVB is vertrokken”, vervolgt Albers. “Het wervingsproces loopt, zodra we dat naar tevredenheid hebben weten in te vullen, zullen we daarover berichten.”
Van der Wallen is voorzitter van Spieren voor Spieren en trad onlangs af als CEO van zijn bedrijf BrandLoyalty. Bovenal is hij Brabander en bezocht hij al iedere wedstrijd van PSV. “Mijn band met PSV is hecht. Ik kom al vanaf mijn zesde in het stadion. Nu ik bij BrandLoyalty niet langer CEO ben, heb ik tijd om me voor mijn favoriete voetbalclub in te spannen. Daar kijk ik enorm naar uit.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here