Home Nieuws Van der Vaart onder de indruk van PSV: ‘Ik vind het echt...

Van der Vaart onder de indruk van PSV: ‘Ik vind het echt een geweldig elftal’

862
0

Rafael van der Vaart stak zondagavond zijn waardering voor het nieuwe PSV niet onder stoelen of banken.

De analist van Studio Voetbal zegt het PSV van Roger Schmidt een geweldig elftal te vinden. Van der Vaart was vorige week ook in Denemarken waar hij PSV tegen Mydtjylland zag spelen. De andere Europese wedstrijden tegen Galatasaray en de thuiswedstrijd tegen de Deens club waren voor van der Vaart ook aanleiding om PSV tot een favoriet voor de titel te bombarderen.

“Ik als Ajacied word wel… Niet nerveus, maar ik vind het echt een geweldig elftal”, zegt Van der Vaart bij Studio Voetbal over PSV. De ploeg van trainer Roger Schmidt wervelde in de Champions League-voorrondes en begon de Eredivisie met een 0-2 zege bij Heracles Almelo. “Ze hebben zo veel kwaliteit, zo veel snelheid voorin, Madueke is ongelooflijk in vorm. Het klopt gewoon.”

Dat PSV zaterdagavond niet in de problemen kwam, ondanks de zeven wijzigingen van Schmidt, zegt volgens Van der Vaart ook veel. “Het klinkt misschien raar, maar ze hebben bijna een grotere selectie dan Ajax.” Het verschil met vorig seizoen is volgens hem groot. “Ik zit echt te genieten van PSV. Het wordt echt een fantastische competitie. Als je naar Ajax kijkt. Daar mis je een beetje snelheid voorin”, aldus van der Vaart.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here