Home Nieuws Van der Vaart krijgt weerwoord van Gullit inzake besluitvorming PSV

Van der Vaart krijgt weerwoord van Gullit inzake besluitvorming PSV

5448
0

Waar PSV en ook de andere Europees spelende clubs er alles aan doen de verhoudingen tussen rust en arbeid in balans te houden, is er een ervaringsdeskundige die daar duidelijk anders over denkt.

PSV maakte na de loting tegen Rangers en de winst tegen Sturm Graz dankbaar gebruik van de mogelijkheid om afgelopen weekend rust te nemen in de Eredivisie. De ploeg van Peter Bosz werd vrijgesteld van de wedstrijd tegen The Eagles uit Deventer en daar vindt Rafael van der Vaart wel iets van.

Van der Vaart vindt het zelfs ‘belachelijk’ dat PSV en ook de andere Nederlandse clubs die Europees spelen de derde speelronde van de Eredivisie op een later moment spelen. Van der Vaart legt uit hoe hij daar tegenaan kijkt. ‘Een vrij weekend hoeft helemaal geen voordeel te zijn’, stelt de analist, die lijkt te vergeten dat er in een vrij weekend weinig tot geen kans op nieuwe blessuregevallen.

Van der Vaart is en blijft géén voorstander van het verplaatsen van wedstrijden omwille van de arbeids- en rustverhoudingen.

“Dat vind ik echt belachelijk. Ik snap er helemaal niks van”, zegt Van der Vaart bij Rondo. “Het is ook een soort ritmeonderbreking. Zeker voor PSV, dat vorige week dinsdag speelde en nu pas weer op woensdag. Dat vind ik echt bizar.”

Wedstrijden spelen is altijd beter dan trainen, vindt Van der Vaart. “Ik heb het niet gezien, maar ik weet zeker dat de trainers dan heel hard gaan trainen in die week.” Ruud Gullit is het niet eens met Van der Vaart en dient hem van repliek over de besluitvorming van PSV niet te spelen afgelopen weekend. “Nu helpt de KNVB deze clubs en is het weer niet goed?”, aldus Ruud Gullit.


Vorig artikelDit is het salaris van Lozano in Napels en dit ‘forse salaris’ kan PSV bieden, ‘Lozano doet water bij de wijn’
Volgend artikelAnalist De Boer maalt niet om alle kritiek en is lyrisch over ‘Bayern of PSG-speler’ Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in