Home Nieuws Van der Meijde: ‘Je ziet dat hij aan het zuigen is bij...

Van der Meijde: ‘Je ziet dat hij aan het zuigen is bij PSV, dat geeft irritatie’

11701
0

Andy van der Meijde heeft zich zaterdag geërgerd aan Hirving Lozano. De Mexicaan maakte na vier jaar afwezigheid zijn officiële rentree tegen NEC.

Van der Meijde stoorde zich enigszins aan de houding van de aanvaller van PSV. Lozano probeerde bij zijn rentree direct een strafschop op te eisen na een handsbal van een van de Nijmegenaren in het zestienmetergebied.

“Het is echt een mannetje dat irritant is; hij is altijd aan het zuigen”, zeigt Van der Meijde bij Veronica Offside.

Voorafgaand aan de penalty discussieerden Lozano, Ricardo Pepi en Johan Bakayoko over wie de strafschop mocht nemen, waarna trainer Bosz uiteindelijk Pepi aanwees. Luuk de Jong, de vaste strafschopnemer, was op dat moment al gewisseld.

“Je zag nu wel dat het gezeik meteen begon met die penalty”, reageert Van der Meijde die naar beelden kijkt van het penaltymoment.

“Het is echt een mannetje dat een beetje irritant is; altijd een beetje aan het zuigen. Op een gegeven moment krijg je dan ook wel irritaties onderling. Hij is wel altijd zo geweest. Het publiek gaat dan ook fluiten naar Pepi omdat hij de strafschop neemt”, aldus Van der Meijde.


Vorig artikelHoge ticketprijzen PSV zorgen voor irritatie: ‘Het is echt schaamteloos’
Volgend artikelValentijn Driessen heeft zijn twijfels: ‘Dan komt PSV van een koude kermis thuis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in