Home Nieuws René van der Gijp over zijn PSV-jaren: ‘Wij hadden echt een hekel...

René van der Gijp over zijn PSV-jaren: ‘Wij hadden echt een hekel aan die Ajacieden’

7383
1

René van der Gijp is al jaren onlosmakelijk verbonden aan Vandaag Inside, waar hij eerst bij het meubilair van Voetbal Inside behoorde.

Van der Gijp is al jaren tafelgast maar speelde in het verleden ook succesvol bij PSV. Die jaren, zijn Eindhovense jaren, draagt hij nog vaak uit als het over zijn jaren als voetballer gaat. Van der Gijp legt dan graag uit dat hij opkeek naar Ruud Gullit, waar hij nog altijd warme banden weet te onderhouden.

Anekdotes te over als we de PSV-jaren van Van der Gijp erbij halen. Begin met René van der Gijp niet over Ajax en Ajacieden want de tv-persoonlijkheid ergert zich ng altijd groen en geel aan de taferelen rond interlands met Oranje. Van der Gijp drijft de spot met het zogenaamde Ajax systeem 4-3-3, waar Amsterdammers over van mening zijn dat het alleen in Amsterdam gespeeld wordt en nog erger, in Amsterdam is uitgevonden.

In het weekend van de Oranje-interlands halen we nog een leuk item van René van der Gijp bij Vandaag Inside naar voren. Van der Gijp legt in onderstaande video uit waarom door zijn tijd als voetballer een aversie heeft gekregen tegen Ajacieden. ‘Wij hadden écht een hekel aan die gasten’, klinkt het in onderstaande vermakelijke video.


Vorig artikelDe actie van Berghuis een brug te ver? ‘Fantastisch wat hij heeft gedaan!
Volgend artikelItaliaanse legende Totti lovend over ‘Serie A transfer’ naar PSV: ‘Ik beschouw hem als een topspeler’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in