Home Nieuws Van der Gijp is lovend over PSV’er: ‘Ik vind hem geweldig, het...

Van der Gijp is lovend over PSV’er: ‘Ik vind hem geweldig, het is echt een bulldozer!’

4787
0

René van der Gijp is vol lof over Ismael Saibari. De middenvelder was als invaller van grote waarde bij de comeback van PSV tegen Ajax. (5-2 winst).

“Saibari, die was geweldig!”, zegt Van der Gijp Vandaag Inside. “Die zou bij mij altijd spelen. Dat vind ik een soort Dumfries. Er komt zo verschrikkelijk veel energie het veld op.”

“Ook qua grootte, dat heeft Dumfries ook. Maar ook qua kracht. Het is een bulldozer, echt een bulldozer! Ik heb dat niet vaak bij spelers, maar hij moet echt altijd spelen bij PSV. Hij brengt zoveel energie op het middenveld. Deze jongen vind ik echt geweldig.”

Bosz zag zijn ploeg dramatisch voor de dag komen tijdens de eerste helft, maar was wel te spreken over Guus Til en Saibari, die hij in de rust binnen de ploeg bracht.

“Die jongens maken wéér het verschil. Til was tussen de linies aanspeelbaar, hij was voor de goal, hij geeft een voorzet waar we uit scoren… En Saibari heeft zoveel power, zoveel kracht, dat hij het op een voor hem andere positie uitstekend deed.”

Saibari was belangrijk door na een hoogstandje van Luuk de Jong de 3-2 voor zijn rekening te nemen.  PSV blijft door de zege de nog altijd foutloze koploper. Het wist alle tien de competitieduels in winst om te zetten.

 

 


Vorig artikelValentijn Driessen aangesproken tijdens PSV – Ajax: ‘Na afloop heb ik ze niet meer gezien’
Volgend artikelRonald Waterreus geeft ‘diep gegrond medelijden’ met Ajax toe: ‘Puur gif voor een selectie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in