Home Nieuws Van der Doelen wijst naar Faber als technisch directeur: ‘Hij heeft het...

Van der Doelen wijst naar Faber als technisch directeur: ‘Hij heeft het karakter ervoor’

1385
2

Wie wordt de nieuwe technische baas van PSV na het vertrek van Ernest Faber?

Het vertrek van John de Jong is een feit en onomkeerbaar. Na enkele dagen bedenktijd liet John de Jong aan Marcel Brands weten er de brui aan te willen geven. Voor Brands een flinke aderlating, zo gaf hij te kennen afgelopen zaterdag tijdens het persmoment.

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International maar ook andere media, zijn van mening dat Brands een ongeloofwaardig verhaal heeft. Daar zijn de meningen zeker over verdeeld maar feit is wel dat Marcel Brands namens PSV de zoektocht naar een nieuwe technische baas spoedig in gang zal moeten gaan zetten.

De club kan immers niet lang koers varen zonder technische baas op het schip. Wel kan Marcel Brands voorlopig de honneurs waarnemen maar dat er geen sprake is van een ideiale situatie moge duidelijk zijn. Wie is er op dit moment beschikbaar om John de Jong op te volgen. Door de naam van Frank Arnesen kan in ieder geval een streep gezet worden. Plots klonk daar gisteren de naam van Ernest Faber. Het hoofd jeugdopleiding van PSV zou een functie als technisch directeur wel ambiëren, weet Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad te melden.

PSV boegbeeld Björn van der Doelen dacht in de Skiete Willy Podcast Extra eens goed na over de naam van Ernest Faber als opvolger van John de Jong en van der Doelen blijkt wel vertrouwen te hebben in Faber als technische baas. ‘Hij heeft het karakter ervoor’, zegt hij tegenover PSV clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International.


Vorig artikelWebsite PSV over TOTO Rugdekking
Volgend artikelCarrière Saibari gaat snel, jonge aanvaller maakt debuut voor Marokkaans elftal

2 REACTIES

  1. Het klinkt misschien heel raar maar is dit geen functie die weggelegd is voor Aad de Mos. Een persoon altijd nou betrokken bij PSV. Heeft veel netwerk overal is bekend bij iedereen en weet wat PSV nodig heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in