Home Nieuws Van der Doelen prijst aanpak Schmidt met Mo Ihattaren

Van der Doelen prijst aanpak Schmidt met Mo Ihattaren

621
0

Oud PSV’er Björn van der Doelen is zeer te spreken over de aanpak van Roger Schmidt bij PSV en ziet dat het elftal goede stappen voorwaarts maakt.

Kleine brandjes rond bijvoorbeeld Mo Ihattaren worden tot tevredenheid van van der Doelen vakkundig geblust door Schmidt.

Schmidt laat zich in zijn eerste periode in Eindhoven meteen gelden, zo is gebleken. Dit tot genoegen van Van der Doelen. “Zo iemand heb je ook nodig denk ik”, zegt hij in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

Schmidt zette Ihattaren tegen Groningen op de bank en liet Ihattaren later nog invallen. “Over Ihattaren denk ik: zo’n mannetje is achttien, hij zit nog op een leeftijd dat je een beetje stoer moet doen”, aldus Van der Doelen.

“Iedereen is op die leeftijd op zoek naar: wat voor houding geef ik mezelf? Ik zag ook beelden van hoe hij er voor de wedstrijd bij zat. Hij is een groot talent, dat weet hij inmiddels wel.”

Van der Doelen denkt dat Schmidt een duidelijk signaal af heeft gegeven naar Ihattaren. “De trainer doet er ook niet moeilijk over. Hij had gewoon even een draai om zijn oren nodig. Ik ben ervan overtuigd dat het een hartstikke goede jongen is, die ook nog eens goed kan voetballen”, sluit van der Doelen af.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here