Home Nieuws Van der Doelen breekt lans voor Drommel: ‘Bij Drommel zie je wat...

Van der Doelen breekt lans voor Drommel: ‘Bij Drommel zie je wat spelen bij PSV met jonge mensen kan doen’

1353
0

Björn van der Doelen heeft te doen met Joël Drommel. De oud PSV’er breekt een lans voor de nog jonge en onervaren doelman.

Drommel wacht aanstaande seizoen een nieuwe kans bij PSV maar het heeft er alle schijn van dat de doelman verhuurd gaat worden aan een andere Eredivisieclub. PSV heeft zeker nog steeds alle vertrouwen in Drommel maar het eerste jaar was niet goed genoeg. Van der Doelen zag Drommel wegzakken afgelopen seizoen maar rekent op zijn wederopstanding.

Van der Doelen pleit überhaupt al voor minder negativiteit en kritiek richting professionele voetballers. Uit ervaring weet hij hoeveel stress en druk een profvoetballer kan ervaren en hij wijst daarbij naar Joël Drommel. Van der Doelen is wekelijks te horen in de Skiete Willy Podcast, waarin hij de vaste gast is. Van der Doelen is van de nuances en gaat niet mee in de afkraken van jonge topvoetballers. “Je ziet hoe spelers soms lijden onder de druk en ik ben niet op de wereld gezet om die nog verder te verhogen. Het is toch al al gigantisch”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Van der Doelen richt zich op Drommel: “Bij Joël Drommel zag je het afgelopen seizoen bijvoorbeeld wat keepen voor een club als PSV met jonge mensen kan doen”, vervolgt hij. Van der Doelen zal spelers niet openlijk afbranden zoals menig analist dat vaak wel doet. “Ja, het ergste voor een speler is om medelijden te krijgen, maar aan continu affakkelen weiger ik mee te doen. Ik wil een positieve noot toevoegen en denk dat mensen dat op de lange termijn uiteindelijk ook meer waarderen”, aldus Bjorn van der Doelen.


Vorig artikelPSV ontvangt concreet bod op Romero, clubs in gesprek over naderende transfer
Volgend artikelBevestiging ED over concrete interesse voor Romero, PSV verlangt miljoenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in