Home Nieuws Van der Doelen baalt na PSV – Sevilla: ‘Commentaar Jan Boskamp en...

Van der Doelen baalt na PSV – Sevilla: ‘Commentaar Jan Boskamp en Theo Janssen niet te harden’

6105
3

Het gelijke spel tussen PSV en Sevilla FC doet nog altijd veel stof opwaaien. De hete spectaculaire wedstrijd eindigde in 2-2 maar kende bij rust een hele andere analyse dan na afloop.

Niet alleen in Spanje is men nog bezig met de wedstrijd maar ook aan PSV zijde valt er nog het nodige te concluderen en analyseren. Sevilla begon erg sterk aan het duel in het Philips Stadion maar moest na een minuut of zeven toch duidelijk het initiatief aan PSV laten. De ploeg van Bosz drukte Sevilla naar achteren en liet feitelijk tot aan de rust niet meer echt los.

Wel kwamen de Spanjaarden er zo nu en dan gevaarlijk uit maar dat was meer door toedoen van PSV en door hier en daar een verkeerde pass af te leveren, dan dat Sevilla een goede aanval wist te produceren. Een aantal verkeerde en mislukte passes van Joey Veerman, Jerdy Schouten en André Ramalho brachten PSV in de problemen. Met name Ramalho leverde een aantal zeer zwakke ballen af in de eerste en tweede helft.

Voor Veerman en Schouten gold dat er een enkel misverstand voor rust te noteren viel maar verder speelden beide middenvelders een puike eerste helft, waarin Sevilla weinig in te brengen had. PSV kon Sevilla behoudens pakweg de eerste 10 minuten haar wil opleggen en smoorde tevens menig aanval op de helft van Sevilla al in de kiem. Het aangebroken rustsignaal bleek voor Jan Boskamp en Theo Janssen echter aanleiding te zijn eens flink te gaan klagen over de eerste helft, die volgens beide analisten niet best te noemen was en vooral slordig.

Beide analisten gebruikten net iets te vaak de woorden slordig en slecht in plaats van naar het goede spel te wijzen, op een prachtige Europese avond in het Philips Stadion. Het geklaag van beide analisten schoot menig tv-kijker in het verkeerde keelgat. Ook Bjorn van der Doelen wist niet wat hij hoorde en zette zijn tv snel op een andere zender in de rust. Dat zegt het PSV-coryfee in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

Van der Doelen kreeg naar eigen zeggen enkele appjes van vrienden en bekenden over het commentaar van de heren Jan Boskamp en Theo Janssen. Ook van der Doelen ergerde zich aan het commentaar en wees in de podcast naar de spectaculaire wedstrijd op een mooie Europese avond in het Philips Stadion. Analist Boskamp durfde het zelfs nog aan om de wederom subliem spelende Olivier Boscagli slecht in de opbouw te noemen.

‘Het is niet te harden, dat commentaar van Jan Boskamp en Theo Janssen’, liet Bjorn van der Doelen niets aan duidelijkheid te wensen over in de podcast Skiete Willy van Voetbal International.


Vorig artikelRC Lens in 2020 nog actief in Ligue 2 | Aanvaller Lens én Arsenal-trainer Arteta waarschuwen PSV
Volgend artikelIs Noa Lang bezig aan zijn eerste én laatste jaar bij PSV? ‘Die gaat PSV niet langer dan een jaar houden’

3 REACTIES

  1. Voor álle analisten moet het vooral over Ajax gaan. De rest telt niet.
    Kijk, Ajax moet altijd op een boetstuk geplaatst worden. Als je dat via die tv- lui moet doen dan ben je pas écht de Calimero.

  2. Ik denk dat de beide heren gelijk hadden. En wat zij al benoemd hebben hoef ik niet meer te noemen, maar ik snap niet wat men bij PSV nog met Luuk de Jong doet. Loopt een beetje heen en weer met onduidelijke gebaren naar zijn medespelers en moet de bal precies goed krijgen, want anders kan hij er niks mee. PSV zou zeer geholpen zijn als die arrogante kwal er uit gooien. Trek een goede en meer complete aanvaller aan.

    • De enige arrogante kwal dat ben je zelf Henk.. weet niet of je meerdere wedstrijden bekijkt en de statistieken van de Jong weet. Volgens mij niet. Met de aanvoer die hij van de flanken krijgt gaat hij dit jaar topscorer worden.. En Theo heeft gelijk die 2 waren azijn aan het pissen. (en Henk ook)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in