Home Nieuws Van der Doelen baalt even van Sangaré: ‘Mijn liefde voor Gutiérrez schuurt...

Van der Doelen baalt even van Sangaré: ‘Mijn liefde voor Gutiérrez schuurt tegen het homoseksuele aan’

844
0

Ibrahim Sangaré zit duidelijk even in een mindere fase van zijn carriere. De Ivoriaan lijkt even verworden tot een reservespeler.

Dat het een tijdelijk besluit is, mag wel worden aangenomen. De middenvelder is net als eerder Joey Veerman naar de bank verwezen omdat zijn spel onder de maat is. En dus ontstaat er meteen ruimte voor anderen. Zo mocht Érick Gutiérrez afgelopen zaterdag weer eens in de basis beginnen. De Mexicaan hield Ibrahim Sangaré op de bank en speelde een prima wedstrijd. Dit tot groot genoegen van fan Björn van der Doelen. Van der Doelen is al langere tijd groot fan van Guti en opteert wekelijks voor een basisplaats.

“Die wissel is toch niet zoveel mis mee? We kunnen niet zeggen dat Sangaré de laatste weken het niveau haalde wat hij kan halen”, zegt Van der Doelen in de Skiete Willy Podcast. En is hij niet alvast met volgend seizoen bezig? Je kunt met Gutiérrez prima in de basis spelen. Sterker nog, ik zie hem graag spelen. Ik hoorde dat hij tegen Excelsior ook goed speelde.”

Als PSV-watcher Marco Timmer vervolgens uit weet te spreken dat Guti zaterdag de speler op het veld was met de meeste schoten, de meeste balcontacten, de meeste succesvolle passes, de meeste gewonnen duels, de meeste balheroveringen en de meeste gewonnen tackles, is de algehele conclusie: “Laten staan. Niet meer wisselen”, aldus Timmer, die bijval krijgt van ‘Doelen’.

“Dat heb ik al zo vaak gezegd. Ik kan niet nog meer m’n best doen voor Gutiérrez. Mijn liefde voor Gutiérrez schuurt echt tegen het homoseksuele aan. Bij deze is dit mijn coming-out”, zegt van der Doelen gekscherend.


Vorig artikelOpnieuw massale steun, bekerfinale uitverkocht voor PSV fans
Volgend artikelMet Gutiérrez pakt PSV meer punten: 2,36 om 1,1 punt per wedstrijd | Guti opvolger Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in