Home Nieuws Van den Heuvel dirigeert Ihattaren rechtstreeks naar de uitgang: ‘Zoveel mensen tegen...

Van den Heuvel dirigeert Ihattaren rechtstreeks naar de uitgang: ‘Zoveel mensen tegen het hoofd gestoten’

26855
0

De man die binnen en buiten PSV altijd te boek stond als de rust zelve heeft flink van zich laten horen in de voetbalpodcast van Voetbal International Skiete Willy.

De inmiddels gestopte teammanager neemt bepaald geen blad voor de mond als het over zijn functie gaat, zijn periode onder Mark van Bommel en het gedrag van Mo Ihattaren.


De oer PSV’er is hard voor Mo Ihattaren, die hij met zijn uitspraken rechtsreeks en zonder pardon feitelijk naar de uitgang bij PSV dirigeert. Mart van den Heuvel geeft in de Skiete Willy Podcast namelijk onomwonden aan dat hij verwacht dat Mohamed Ihattaren na dit seizoen gaat vertrekken bij PSV. Van den Heuvel vindt ook dat Ihattaren niet meer bij PSV kan blijven. Van den Heuvel soms wat details op.

“Ik hoop echt dat hij blijft, maar dat gaat niet. Hij heeft zo veel mensen tegen het hoofd gestoten. Van John de Jong tot aan de trainer, hij is niet meer houdbaar. Of hij moet het licht zien.”

Volgens de inmiddels gestopte teammanager is het gedrag van Ihattaren niet iets van alleen de laatste tijd. “Op zijn dertiende, veertiende was hij bij PSV ook al heel moeilijk. Hij was altijd al anders dan anderen. Je moet hem vergelijken met Bazoer, op die lijn. Ik zou het jammer vinden als hij zou vertrekken, want van de voetballer Ihattaren kunnen we echt genieten, maar ik weet niet of hij blijft.”

Van den Heuvel heeft regelmatig met Ihattaren gezeten en gesproken over zijn gedrag. “Ik kan hem alleen niet raken. Er zijn echt jongens die veel met hem praten, maar ze kunnen hem maar niet raken. Op moment als hij een keer niet speelt zakt hij direct weer naar beneden. Het is gewoon zonde dat we hem niet kunnen pakken. Wie we er ook opzetten, het maakt niet uit. We krijgen hem niet te pakken”, zegt hij daarover.

Van den Heuvel geeft ook aan dat verschillende spelers veel met Ihattaren bezig zijn en bezig zijn geweest. “Rosario is veel met hem bezig, Dumfries is veel met hem bezig. Dat gaat even goed en dan is het weer weg. Ik vind het jammer als het niks zou worden, maar die kans zit er wel in als hij dit gedrag blijft doen en zo zijn mening blijft houden. Hij vindt dat hij wordt teleurgesteld omdat hij een keer niet speelt. Als hij in een grote competitie komt wordt het veel meer en hoor je niks meer. Hij zal echt moeten verbeteren, want anders gaat hij het niet halen.”