Home Nieuws Van den Brom verwacht een resultaat tegen PSV

Van den Brom verwacht een resultaat tegen PSV

8
0

John van den Brom vertrekt niet met een fijn gevoel naar Eindhoven. Van den Brom is niet te spreken over het aanvangstijdstip van het duel van zondagmiddag 16.45u.

De AZ coach beklaagt zich vanwege de Europa League wedstrijd van aanstaande donderdag over de speeldag en het tijdstip van de wedstrijd tegen PSV. ‘Als we op zaterdag gespeeld zouden hebben, hadden we een dag meer gehad om ons op de Europa League-wedstrijd in Servië voor te bereiden. Het is namelijk in het belang van het gehele Nederlandse voetbal dat we daar goed presteren. Dat is dus onhandig gekozen’, zegt hij op de clubsite.

Tijdens de vrijdagtraining stond Fred Friday in de spits bij AZ, maar Van den Brom houdt zijn opties nog open. ‘Ik wilde wat andere dingen zien. Woensdag stond Wout Weghorst tijdens de training in de spits en ook op het middenveld heb ik het een en ander geprobeerd. Ik weet nog niet wie gaan spelen. Het goede is: we hebben de opties want we zijn fit.’ Van den Brom wil dat AZ in Eindhoven met lef moet spelen. ‘We moeten echt voor een resultaat gaan. We zijn in ieder geval als team verder dan vorig jaar en ik ben daarom benieuwd hoe we nu met een topduel omgaan.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here