Home Nieuws Van de Looi wil niets meer kwijt over Ihattaren: ‘Over Mo is...

Van de Looi wil niets meer kwijt over Ihattaren: ‘Over Mo is al veel gezegd’

363
0

De KNVB wil net als werkgever PSV rust creëren rond Mo Ihattaren. Ihattaren is vrijwel dagelijks in het nieuws en daar wordt niemand wijzer van.

Jong Oranje begon woensdagavond aan de groepsfase van het EK O21 en bondscoach van de Looi gaat nog een keer in op zijn keuze om Mohamed Ihattaren niet mee te nemen naar Hongarije.


De afwezigheid van Ihattaren was een heet gespreksonderwerp afgelopen dagen en daarom wil van de Looi het kort houden als het over de nummer 10 van PSV gaat. “We hebben nauwelijks voorbereidingstijd. En dus hebben wij gekozen voor jongens die bekend zijn met onze speelwijze”, vertelt Van de Looi in een uitgebreid interview met Voetbal International.

“Op een eindtoernooi telt ook het resultaat. Over Mo is al veel gezegd. Hij stond niet voor niks op de voorlopige lijst, het betekent dat hij een potentiële speler voor Jong Oranje is. Maar hij heeft nog niet in dit team gevoetbald. Ook op zijn positie is heel veel concurrentie. Uiteindelijk zijn de keuzes op andere jongens gevallen”, aldus Erwin van de Looi, die net als PSV en de KNVB rust rond Ihattaren wil creeren.