Home Nieuws Van de Kerkhof: ‘We hebben niks aan de tweede plaats, we moeten...

Van de Kerkhof: ‘We hebben niks aan de tweede plaats, we moeten eerste worden’

355
0

PSV zag in het recente transferwindow alleen Joey Veerman aan de selectie worden toegevoegd. De defensie werd verder niet versterkt.

Onder de PSV fans heerst er op sociale media veel onbegrip over het uitblijven van winterse versterkingen. Verdediger Andre Ramalho werd niet vervangen en dat laatste kan op weinig begrip van de achterban rekenen. De fans roeren zich op sociale media en hadden eigenlijk ook graag een aanvaller aan de selectie zien worden toegevoegd.

De beide PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof roeren zich ook maar dan niet op sociale media. De broers zeggen in de Podcast Willy en René niet te begrijpen waarom er geen aanvaller bij is gekomen. Er dient immers meer te worden gescoord om de wedstrijden wat eenvoudiger te kunnen winnen. De laatste dag van de transferperiode is tot ergernis van Willy dus rustig en geruisloos voorbij gegaan. Willy rekende op een nieuwe spits gezien de blessures in de voorhoede.

Madueke, Zahavi en Vinicius keren weldra terug van blessures en/of Corona en dus heeft René heeft wel begrip voor het rustige transferwindow. “Deze selectie is goed genoeg om bij de eerste twee te komen.” Willy is het absoluut oneens met zijn broer want de titel is een must geworden. De tweede plaats is niet waar Willy enthousiast van wordt: “Daar hebben we niks aan. We moeten eerste worden!”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here