Home Nieuws Van de Kerkhof: ‘PSV heeft geen ploeg om kampioen te worden. PSV...

Van de Kerkhof: ‘PSV heeft geen ploeg om kampioen te worden. PSV kan tegenstanders niet hun wil opleggen’

929
0

René en Willy van de Kerkhof verwachten in de tweede seizoenshelft wisselend succes voor PSV.

De broers zijn gematigd enthousiast. De broers zijn verdeeld over de kansen op een landstitel. René stelt vast dat PSV minstens de halve finales van de Conference League moeten halen en eigenlijk de Europese beker moet winnen. Willy denkt dat PSV landskampioen gaat worden.

René van de Kerkhof vindt het niet kunnen dat PSV voor de winterstop is uitgeschakeld in de Europa League. PSV moet zich in Europa herstellen en daarom minstens de halve finales van de Conference League halen, zo stelt René. “Anders hebben ze het slecht gedaan”, laat hij weten in gesprek met Omroep Brabant.

Dan de Eredivisie. PSV begint als nummer één aan de tweede helft van het seizoen en dat schept verwachtingen. “Verdiend of niet maakt niet uit, maar we staan bovenaan. Het geeft een goed gevoel als je op trainingskamp gaat voor de tweede seizoenshelft. Het is ook te danken aan de miskleunen van Ajax”, zeggen beide broers tegen Omroep Brabant.

Over de landstitel zijn de meningen verdeeld. “PSV wordt kampioen voor Ajax”, zo denkt Willy. René denkt hier anders over want hij ziet tekortkomingen. “PSV heeft geen ploeg om kampioen te worden. Ze kunnen tegenstanders niet hun wil opleggen. Dat is een groot verschil met Ajax.”


Facebook Comments Box