Home Nieuws Van Breukelen: Geen mening over Jeroen Zoet

Van Breukelen: Geen mening over Jeroen Zoet

29
0

Jeroen Zoet heeft veel over zich heen gekregen afgelopen dagen. Oud collega’s nemen het her en der wel voor Zoet op.

Hij doet alles goed tot het moment, dat hij opstaat”, aldus Joop Hiele. „Maar de manier waarop hij opstaat, is niet zoals ik het heb geleerd en ook niet zoals de meeste keepers het doen. Het is nogal onorthodox en dat pakt verkeerd uit door de aanwezigheid van doellijntechnologie. Uiteindelijk is het toch een inschattingsfout van hemzelf en daarmee gezien het grote belang een blunder.

Oud-international Piet Schrijvers heeft ook met Zoet te doen. „Hij stopt die bal op zich goed en ik vind het zielig voor hem, dat het dan misgaat bij het opstaan. Iedereen is zo enthousiast over die doellijntechnologie, maar ik vind dat het wel een beetje doorslaat. De techneuten nemen het voetbal over op deze manier. Dit was normaal nooit een goal geweest.”

Hans van Breukelen is erg voorzichtig en laat daarmee Zoet in zijn waarde. “Hoe vervelend ik het ook vind voor Jeroen en hoe geweldig ik het ook vind dat technische hulpmiddelen een rol spelen in zo’n topwedstrijd, toch wil ik er niet op ingaan. Ik bevind me in een lastige situatie, omdat ik heb gemerkt dat ik in mijn positie niet altijd kan vertellen wat ik ergens van vind. Je kunt niet als persoon of als oud-doelman je mening geven, omdat je altijd als KNVB-functionaris wordt beschouwd.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here