Home Nieuws Van Breukelen blikt vooruit; slechte cijfers voor PSV in de Kuip

Van Breukelen blikt vooruit; slechte cijfers voor PSV in de Kuip

11
0

Een nieuw bezoek aan de Kuip is aanstaande. Een hele belangrijke wedstrijd maar ook een wedstrijd die PSV maar moeilijk lijkt te kunnen winnen. De cijfers in de Kuip zijn ronduit dramatisch te noemen. PSV wist van de laatste 29 ontmoetingen in de Kuip slechts 4 keer te winnen.

”We hoeven er niet omheen te draaien, op drie fronten spelen is mooi, maar er is maar één prioriteit en dat is de landstitel. De rest is bonus”, zegt Hans van Breukelen in het Algemeen Dagblad. ”Ik hoop dat ADO zondag een minimaal een puntje pakt tegen Ajax. Dat houdt de afstand tussen ons en Ajax sowieso beperkt als wij zelf zouden verliezen bij Feyenoord. Want PSV en De Kuip, tsja, dat is traditioneel een moeilijk verhaal.
“Wat het moeilijk zal maken om opnieuw kampioen te worden is niet het drukke schema van PSV, maar het lichte programma van Ajax en Feyenoord”, voorspelt Harry van Raaij. ”Ook in mijn tijd speelden we na de winter vaak nog op drie fronten, maar meestal hadden de concurrenten dan óók de beker of de Europacup er nog bij naast de Eredivisie. Nu kan Ajax alles op de competitie gooien.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here