Home Nieuws Van Bommel weerspreekt moeizame relatie met John de John

Van Bommel weerspreekt moeizame relatie met John de John

106
0

Mark van Bommel en John de Jong zouden niet goed met elkaar door één deur kunnen. Althans, dat is de lezing van een aantal media.

Vrijdagmiddag vond van Bommel het tijd die geruchten te ontkrachten. Tegen het Eindhovens Dagblad zegt hij over zijn relatie met John de Jong: “Absoluut niet. Daarom is het hier zo rustig. Ik snap dat dat soms voor irritatie zorgt bij een aantal mensen, sneert van Bommel naar een aantal journalisten en analisten.

“Samen met John de Jong en Toon Gerbrands vormen wij een driehoek die alles bespreekt. Het is mooi dat erover gesproken wordt. Dat betekent dat mensen het niet leuk vinden dat het rustig is.”

Dat idee had hij onder meer na het lezen van een aantal publicaties van een journalist in de regionale krant, schrijft Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad over de situatie. “Ik heb meerdere stukken gelezen”, zei hij. “Ik weet ook wel dat er urgentie is dat wij resultaat moeten gaan halen.”

Over PSV-sc Heerenveen en de noodzaak tot winnen: “Het maakt mij nu niks uit, als we de wedstrijd maar winnen. Het liefst met heel goed voetbal, met spectaculair voetbal. Maar daar gaat het nu niet om.”

“Als je zestien van de zeventien keer wint, stelt niemand vragen”, gaf hij vervolgens onder meer aan.

“Nu gaat het minder en als trainer krijg je meer en andere vragen dan als speler. Ze worden wat agressiever. Mensen vinden het niet zo leuk als het goed gaat en wel leuk als het minder goed gaat, dat hoort bij de voetballerij. Natuurlijk denk ik elke keer of ik het goed hebt gedaan. Maar dat deed ik ook toen we zestien van de zeventien wedstrijden wonnen. Soms zit het tegen en af en toe zijn we zelf schuld. Dat ontstaat in een seizoen en daar moet je mee omgaan.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here