Home Nieuws Van Bommel waakt voor onrustig NAC en looft Angelino

Van Bommel waakt voor onrustig NAC en looft Angelino

52
0

Gezien de start van het seizoen zou het duel met NAC zaterdagavond in Breda geen problemen moeten opleveren voor PSV.

Vrijdag zwaaiden directeuren Hans Smulders en Justin Goetzee af bij NAC.

“Ik heb het net ook gehoord”, zegt Van Bommel op de clubwebsite. “De trainer doet goed werk, maar als het er niet uitkomt wordt het onrustig. En dat werkt toch door”, zegt Van Bommel, die beseft dat een kat in het nauw rare sprongen kan maken. “Een wedstrijd tegen PSV kan precies de ommekeer betekenen.”

PSV is sterk begonnen aan het seizoen en dat is mede te danken aan aanwinst Angeliño, die vorig seizoen bij NAC Breda speelde. “Het hele team doet het goed en als het team functioneert kunnen individuen uitblinken. José komt van NAC, PSV is een ander niveau maar hij past zich, net als bijvoorbeeld Dumfries, heel goed aan. Dat is mooi om te zien. We hebben er kwaliteitsspelers bijgekregen en die doen het allemaal goed”, ziet Van Bommel.

Pablo Rosario hoorde deze week dat hij onderdeel uitmaakt van de voorselectie van Oranje. Bang dat hij naast zijn schoenen gaat lopen is Van Bommel niet. “Daar hoef ik niets aan te doen. Mijn spelers zijn volwassen genoeg om hier goed mee om te gaan. Deze selectie is ook ver genoeg om er goed mee om te gaan en af en toe te corrigeren. Ik denk niet dat zij gaan zweven.”

Van Bommel verwacht verder gewoon te kunnen beschikken over Jeroen Zoet en Steven Bergwijn.


Vorig artikelVeel onrust bij tegenstander NAC voorafgaand aan NAC – PSV
Volgend artikelMark van Bommel ziet PSV groeien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in