Home Nieuws Forse nederlaag voor Wolfsburg en van Bommel tegen 2e Bundesligaclub Rostock

Forse nederlaag voor Wolfsburg en van Bommel tegen 2e Bundesligaclub Rostock

6745
0

Mark van Bommel is met Wolfsburg in een oefenwedstrijd tegen promovendus Hansa Rostock stevig onderuit gegaan.

Wolfsburg verloor met maar liefst 3-0 van Rostock en dat kon Mark van Bommel natuurlijk niet bekoren. Het betrof een pijnlijke nederlaag in zijn pas tweede oefenwedstrijd als trainer van VfL Wolfsburg. Van Bommel begon de oefencampagne nog met een kleine 2-1 zege op Erzgebirge Au, tevens een club uit de 2e Bundesliga. Van Bommel startte wel in een ongebruikelijke samenstelling want maar liefst 5 jeugdspelers stonden in de basisopstelling geposteerd.


Het zit momenteel ook even tegen met de blessures want van Bommel kan bij Wolfsburg voorlopig niet beschikken over de Belgische aankoop Aster Vranckx. De achttienjarige middenvelder heeft tijdens de training een spierblessure opgelopen en staat langdurig aan de kant, zo maakte de club eerder op de dag bekend. Ook Wout Weghorst ontbrak nog in het oefenduel omdat hij na het EK nog van zijn vakantie geniet.

Wolfsburg en Van Bommel hebben nog vier weken de tijd om zich voor te bereiden op de seizoenstart. Op zaterdag 7 augustus wacht een bekerduel met Preussen Münster. Een week later staat de eerste Bundesliga-wedstrijd op het programma tegen VfL Bochum.


Facebook Comments Box