Home Nieuws Van Bommel teleurgesteld in deel fluitende fans

Van Bommel teleurgesteld in deel fluitende fans

20
0

Mark van Bommel was zaterdagavond na afloop van PSV – AZ niet bepaald te spreken over een deel van de fans die de ploeg niet steunden maar uitfloten.

Van Bommel haalt een terecht punt aan want er bevinden zich op sommige tribunedelen lieden die na enkele mislukte aanvallen of balverlies al beginnen te fluiten. Het is ronduit schandalig te noemen.

Een stadionverbod uitdelen gaat erg ver en is het andere uiterste maar fans die het nodig vinden om in een prima seizoen met prima voetbal én bovendien een nieuwe landstitel op zak, spelers denken te kunnen uitfluiten, hebben eigenlijk geen meerwaarde voor dit jonge PSV. Deze groep fans zou in het woordenboek de omschrijving ‘supporter’ eens nader moeten inzien.

Na een kwartier kwam PSV zaterdag in eigen huis op achterstand door een goal van Mats Seuntjens. PSV had gewoon moeite met AZ dat vertaalde zich onder meer in een trage opbouw. Het publiek reageerde op het matige spel met voorzichtig fluiten.

Van Bommel irriteerde zich eraan en ging bij de NOS in op het gefluit. ‘Tactisch had AZ het goed voor elkaar, daarom moesten we reageren. Na die wissel kwamen we beter in de wedstrijd’, zei hij.
Na 29 minuten ging Gastón Pereiro al naar de kant voor Michal Sadilek. ‘We mogen blij zijn dat we vlak voor rust gelijk maken.’

‘Wij zorgen voor veel spektakel thuis. Dan kan het ook een keer niet lopen zoals we willen, maar dan moet het publiek wel achter ons blijven staan zoals ze dat altijd gedaan hebben. Daar ben ik wel een beetje teleurgesteld in; dat ze zo gereageerd hebben. Terwijl we ze keihard nodig hebben.’

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here