Home Nieuws Van Bommel teleurgesteld: ‘Ik had Robben er heel graag bij gehad’

Van Bommel teleurgesteld: ‘Ik had Robben er heel graag bij gehad’

37
0

Mark van Bommel hoopte vurig op een rentree van Arjen Robben bij PSV.

Van Bommel zag het helemaal voor zich. Arjen Robben neemt de PSV talenten bij de hand en wijst hun verder de weg naar een internationale topcarriere zoals hij zelf ook tot de internationale top behoorde. Van Bommel heeft echter begrip voor de keuze van de 35-jarige aanvaller dat hij zijn glansrijke carrière niet bij PSV zal beëindigen.

Reeds maanden geleden polste van Bommel Robben om hem tot een terugkeer in het Philips Stadion te bewegen. “Ik heb veel contact met hem gehad, maar dat hebben we al jaren. Ik had gehoopt dat hij zou komen. Het is denk ik de allermoeilijkste beslissing uit zijn carrière geweest, om te stoppen. Zeker op zijn niveau, als je ziet wat hij nog presteert.”

Volgens Van Bommel behoort Robben tot de ‘allerbeste voetballers’ in Nederland. “Hij had een specifieke actie die niet te verdedigen is. Daarbuiten is hij een op en topprofessional, waar ik mee gespeeld heb bij PSV, het Nederlands elftal en Bayern München. Dus ik weet precies wat hij doet, op en buiten het veld, en hoe hij leeft. Daarom heeft hij het ook zo lang volgehouden.”

Van Bommel weet dat Robben niet over één nacht ijs is gegaan. “Er zat wel twijfel bij. Een streep door de rekening? Ik vind het gewoon erg jammer. Ik had hem er heel graag bij gehad.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here