Home Nieuws Van Bommel switcht van Ramselaar naar Luckassen

Van Bommel switcht van Ramselaar naar Luckassen

42
0

Mark van Bommel heeft eenmaal aangekomen in Noorwegen tekst en uitleg gegeven over de selectie.

Derrick Luckassen is door van Bommel thuis gelaten en lijkt voorlopig weer uit beeld. De sterke verdediger draaide een prima voorbereiding maar maakte tegen FC Basel twee fouten die PSV achteraf fataal werden, los van de fouten van Jeroen Zoet.

Derrick Luckassen had in de wedstrijden tegen FC Basel in de voorronde van de Champions League zelfs nog een basisplaats maar zit nu helemaal niet bij de selectie. Zo verging het Bart Ramselaar eerder ook. Niet wat betreft een basisplaats maar wel wat betreft het niet worden opgenomen in de selectie. Ramselaar mocht namelijk niet mee maar Basel maar is nu wel onderdeel van de selectie. Nu is het dus de beurt aan Derrick Luckassen.

Zo lijkt Mark van Bommel niet alleen vaak te twijfelen over zijn middenveld maar ook defensief lijkt de coach het nog niet allemaal in beeld te hebben wie welke positie gaat invullen. Alleen Dumfries en Viergever lijken zeker van hun plaats, al zwelt de kritiek op Viergever ook wat aan.

Het thuisblijven van Luckassen heeft volgens Van Bommel niks te maken met een mogelijke transfer en Luckassen is ook niet geblesseerd. ‘Hij is fit, maar zit nu niet bij de selectie. We kunnen maar achttien spelers op papier zetten en ik heb gekozen voor deze spelers.’

https://twitter.com/psv/status/1159120291144110082?s=21


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here