Home Nieuws Van Bommel strijdbaar en verklaart reserverol Lozano

Van Bommel strijdbaar en verklaart reserverol Lozano

58
0

Mark van Bommel was na afloop van de remise in Enschede strijdbaar en deed tevens uit de doeken waarom hij Hirving Lozano niet gebracht heeft.

In gesprek met Fox Sports kreeg Mark van Bommel de vraag waar het aan lag dat PSV punten verspeelde tegen FC Twente. “We hadden tijd nodig om te herstellen van die goal”, aldus Van Bommel.

PSV herstelde zich knap na rust en ging op jacht naar de gelijkmaker. “In de tweede helft speelden we zoals we moesten spelen met combinaties en snel veldspel. We maken 1-1 en moeten in die fase ook de 1-2 maken. Aan het eind voetbal je niet meer, maar daar moet je wel die wedstrijd beslissen.”

Van Bommel ging verder: “Die goal viel vrij snel. We hadden daar even de tijd nodig om te kunnen herstellen. In de tweede helft kan Twente het niet meer belopen. Dan doe je het gewoon goed. Volgens mij hebben wij best vaak op goal geschoten.”

Hirving Lozano was door Van Bommel op de bank gezet. Volgens de trainer was dit puur om sportieve redenen. “Ik heb voor anderen gekozen. Ik dacht dat ik met die de meeste kans maakte om te winnen”, zo gaf hij aan. “Het heeft absoluut niets met een transfer te maken of dat hij gewisseld werd tegen Basel. Het was puur een sportieve beslissing”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here