Home Nieuws Luuk de Jong sloeg nieuw aanbod Bordeaux af

Luuk de Jong sloeg nieuw aanbod Bordeaux af

15
0

Mark van Bommel is erg blij met de contractverlenging van Luuk de Jong.

“Dit is uitstekend nieuws”, zo zei Mark van Bommel. “Luuk is van toegevoegde waarde. Zowel qua voetbal als buiten het veld. Ik ben blij dat hij blijft.”

De spits blijkt hernieuwde belangstelling van Bordeaux te hebben afgewezen. Mocht er alsnog interesse van andere clubs ontstaan kan PSV naar alle waarschijnlijkheid een hogere transfersom voor de Jong vragen.

“Iedereen weet dat ik openstond voor alles. Zeker ook voor PSV, want ik heb het hier geweldig naar mijn zin”, zo zei hij onder meer. Een hernieuwd aanbod van Bordeaux vond hij eervol, maar hij besloot niet op de uitnodiging in te gaan. ,,Niet omdat het vorig jaar op het laatste moment op niets is uitgelopen”, zo zei hij. ,,In het voetbal gebeuren dit soort dingen wel vaker. Uiteindelijk zie ik gewoon mijn toekomst nu bij PSV liggen en voel ik het vertrouwen van de nieuwe technische staf. De trainer heeft meteen geprobeerd me duidelijk te maken dat hij me heel graag bij de groep wilde houden.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here