Home Nieuws Van Bommel over Romero: ‘We hebben geen haast’

Van Bommel over Romero: ‘We hebben geen haast’

15
0

PSV gaat erg zorgvuldig om met Maximiliano Romero. De club heeft een duidelijk plan voor ogen waar de trainer helemaal achter staat.

Het duel met MVV was Romero’s eerste sinds eind augustus. “We hebben er toen bewust voor gekozen om hem uit de wedstrijden te halen”, zegt hij tegen De Telegraaf. 


“Hij moet superfit worden. We hebben hem laten werken aan specifieke dingen. Snelheid, uithoudingsvermogen, kracht, noem maar op. Hij zit nu in de fase dat hij weer trainings- en wedstrijdfit moet worden. Het is niet zo dat hij, nu hij weer met de groep traint, opeens honderd procent is.”

Van Bommel geeft aan dat er een duidelijk plan ligt met de Zuid-Amerikaanse jonge spits. “Ga dat dan maar eens uitleggen aan een speler die al zo lang geblesseerd is. Maxi gaat er goed mee om. Hij begrijpt het. We moeten het niet overhaasten en gaan er geen datum op plakken. Dat geduld moeten we als club opbrengen. En dus ook als speler. Hij is er lang uit geweest, kreeg tegenslagen of kleine blessures, ook nog een trainerswissel en zo ging hij op en neer. Het is voor hem niet makkelijk geweest.”


Facebook Comments