Home Nieuws Van Bommel onderhoudt nauw contact met Romero: ‘Het gaat goed met hem’

Van Bommel onderhoudt nauw contact met Romero: ‘Het gaat goed met hem’

18
0

Mark van Bommel heeft goede hoop dat de Argentijnse spits Maximiliano Romero op korte termijn succesvol gaat worden voor PSV.

De Argentijnse spits staat al langer dan een jaar onder contract in het Philips Stadion. In eerste instantie middels een huurconstructie en later in 2018 middels zijn meerjarige contract. De jonge talentvolle aanvaller is nog niet van grote waarde geweest voor PSV maar is op de weg terug.

Romero is momenteel nog steeds met Argentinië O20 actief op de Copa America voor junioren. “Het is goed dat hij daar speelt, want dan kan hij ritme opdoen”, vertelt Van Bommel in gesprek met De TelegraafEr is regelmatig contact tussen de club en Romero, die dus ook op afstand nauw in contact staat met werkgever PSV.

Van Bommel en Romero onderhouden regelmatig contact via whatsapp. “Het gaat goed met hem. Het is daar bloed- en bloedheet. Ze spelen om de twee dagen een wedstrijd. Vandaar dat hij, net als veel van zijn ploeggenoten, niet alles heeft gespeeld.”

Romero is nog steeds niet honderd procent fit, weet Van Bommel. “Dat is hij nog niet, maar door al die wedstrijden die hij nu speelt nadert hij dat niveau. We hebben hem er een paar maanden geleden niet voor niets uitgehaald.”

“Hij was een paar keer geblesseerd geraakt, dan weer fit en dan weer geblesseerd. Het ging op en neer. Maxi is een vrolijke jongen, maar natuurlijk was hij geïrriteerd en gefrustreerd als hij niet speelde of toen hij een paar keer niet inviel. Dat snap ik heel goed.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here