Home Nieuws Mark van Bommel nog altijd mateloos populair bij veel spelers, ex PSV’er...

Mark van Bommel nog altijd mateloos populair bij veel spelers, ex PSV’er Danjuma hoopt op hereniging

2609
0

Mark van Bommel mag dan voor de tweede keer in twee jaar zijn ontslagen als hoofdtrainer maar minder populair lijkt de talentvolle trainer niet te worden.

De situatie in Wolfsburg leek wat gecompliceerd te zijn met een veel te snel ingrijpende directie maar desalniettemin mocht Mark van Bommel zijn klus niet afronden. Toch is de trainer mateloos populair bij veel spelers waar hij mee gewerkt heeft of wiens wegen hij gekruist heeft. Denk aan Mo Ihattaren maar ook andere PSV’ers of voormalig PSV’ers.

Arnaut Danjuma is ook zo’n speler die een hoge pet op heeft van Mark van Bommel en aan de hand van een gedeelde anekdote vertelt in de toekomst nog eens onder Mark van Bommel te kunnen werken en spelen. De 24-jarige vleugelspeler van Villarreal en het Nederlands elftal leerde van Bommel kennen in de jeugd van PSV en bewaart alleen maar goede herinneringen aan PSV’s clubicoon. In gesprek met de Telegraaf deelt hij een anekdote over een voorval op de Herdgang.

“Ik weet nog dat ik iedereen zoek speelde op de training bij PSV, in de A1”, vertelt Danjuma in De Telegraaf. “Mark was assistent. Ik kreeg te horen dat ik wéér niet speelde, werd echt emotioneel. Maar ik dacht: ik ga niet huilen waar die jongens bij zijn. Ik trapte wat ballen weg, iedereen was naar binnen en het werd me echt even teveel. Ineens stond Mark achter me. Het gesprekje dat we toen hadden vergeet ik nooit meer.”

“Ik zou ooit echt nog graag met hem willen werken, dat weet hij ook”, vervolgt Danjuma, die afgelopen zomer ook daadwerkelijk in de serieuze belangstelling stond van het VfL Wolfsburg van Van Bommel. “Ik vertelde hem dat ik naar Villarreal zou gaan, want het gevoel bij deze club is niet uit te leggen. Iedereen hier geeft het gevoel van één team. Dat het niet is gelukt bij Wolfsburg, vind ik écht jammer voor hem.”

Ondertussen lijken de banden tussen PSV en Mark van Bommel weer enigszins hersteld te zijn en zouden club en ex-trainer- en speler weer door een deur kunnen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here