Home Nieuws Van Bommel neemt het op voor ‘zwakke’ Aziz Behich

Van Bommel neemt het op voor ‘zwakke’ Aziz Behich

78
0

De 27-jarige Australische linksback Aziz Behich leed in Maassluis liefst 20 keer balverlies dus de aankoop van Mark van Bommel kreeg na afloop forse kritiek van ondermeer een aantal landelijke media.

De Australiër, die dit seizoen één keer eerder in actie kwam, leed inderdaad veel balverlies; liefst twintig keer verspeelde hij de bal. De Telegraaf noemde Behich na afloop ‘zwakke PSV’er’.

Van Bommel nam Behich, die afgelopen zomer voor 1,5 miljoen euro werd overgenomen van het Turkse Bursaspor, na afloop in bescherming.

„Het was niet alleen Behich, je zag het bij meerdere spelers. Het was moeilijk om de bal te controleren op dit veld, dat kunstgras hier is helemaal platgewalst”, aldus Van Bommel in gesprek met FOX Sports.

„In verdedigend en aanvallend opzicht ging hij op het juiste moment mee, maar dat de uitvoering niet altijd even goed was, ja, dat hadden meerdere jongens. Maar dat kun je ze niet verwijten op zo’n veld.”

Van Bommel wilde toch vooral tevreden terugblikken op het duel. „We zijn een ronde verder en fit gebleven. Nu gaan we ons weer richten op het competitieduel met NAC.”

https://twitter.com/foxsportsnl/status/1045019883380060160?s=21

 


Vorig artikelReacties na eenvoudige bekerwinst
Volgend artikelSteven Bergwijn heeft dezelfde toewijding als Ronaldo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in