Home Nieuws Van Bommel: ‘Met spelers omgaan is mijn grootste kwaliteit’

Van Bommel: ‘Met spelers omgaan is mijn grootste kwaliteit’

25
0

Mark van Bommel vindt dat hij na een half jaar kan zeggen dat met spelers omgaan zijn grootste kwaliteit is. De PSV trainer zegt dit in gesprek met de NOS

Of bijvoorbeeld Bart Ramselaar daar ook zo over denkt is een logische vraag maar feit is dat de spelersgroep bij PSV uiterst hecht en goed gezind is. Vaak is dat de verdienste van de trainer. Steven Bergwijn gaf afgelopen week al aan de sfeer een absolute 10 waard is bij PSV momenteel.

Van Bommel merkt op zijn beurt dat zijn spelers hem waarderen maar hij wijst ook naar de rest van zijn staf. “We hebben een staf die complementair is aan elkaar”, vertelt Van Bommel.“Iedereen praat op zijn eigen manier met spelers, maar wel in dezelfde taal. Het voordeel is dat je in de kleedkamer gezeten hebt, dus je herkent heel veel dingen. Op het veld, maar ook in de kleedkamer.”

“Als er twee spelers naar elkaar kijken, weet je dat er waarschijnlijk iets aan de hand is. Dan heb ik waarschijnlijk hetzelfde woord gebruikt. Je herkent het. Het is heel leuk dat de spelers herkennen dat wij hen herkennen. Je herkent hoe zij zich voelen. Dat voelen de spelers ook. Het is mooi dat je zo met elkaar aan de slag kunt. Af en toe geef je ze het gevoel dat je heel dicht bij ze staat.”


Vorig artikelJong PSV sleept gelijkspel uit het vuur in uitwedstrijd tegen Jong Ajax
Volgend artikelSpaanse kranten: Lozano staat er goed op bij FC Barcelona maar Napoli is concreter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in