Home Nieuws Van Bommel merkt positiviteit rond PSV

Van Bommel merkt positiviteit rond PSV

50
0

Mark van Bommel heeft met PSV en de recente prestaties heel wat positiviteit losgemaakt onder de achterban.

De coach blikte gisteren vooruit op de bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis maar gaf ook aan te merken dat er veel positiviteit rond de club heerst.

“Je speelt op een amateurveld, dat is een andere situatie. Ze hebben daar 3500 man, dat zal een ander lawaai zijn dan in een stadion. Daar moet je wel mee omgaan”, stelt hij tegenover PSV TV. “Het zal een hele moeilijke wedstrijd worden”, benadrukt hij verder. “Ik heb beelden gekregen van de club en de samenvatting gezien tegen Barendrecht, waarin zij gewoon een heel goed voetballende ploeg zijn. Dus het wordt lastig.”

Van Bommel is blij waar te nemen dat er veel positiviteit is rond PSV na de uitstekende competitiestart. De 3-0 overwinning tegen Ajax heeft dit nog verder versterkt. “Je moet eigenlijk gewoon normaal doen. Of je nu zes keer wint achter elkaar of niet. Er zullen ook momenten komen dat het tegen gaat zetten. Dan moet je ook weer hetzelfde blijven doen. Dat is net als op het veld. Alleen je omgeving reageert anders. Overal waar je komt, iedereen is positief. Dat is leuk, beter zo dan andersom, hè.”


Vorig artikelSamenvatting Ajax 019 – PSV 019
Volgend artikel‘Je wilt liever die andere wedstrijden spelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in