Home Nieuws Van Bommel lovend over Pereiro: ‘Hij raakt niet in de war’

Van Bommel lovend over Pereiro: ‘Hij raakt niet in de war’

31
0

Gaston Pereiro is zo langzamerhand een fenomeen geworden. Niet alleen door zijn soms grillige en soms fantastische prestaties maar ook door zijn rustige weinig stressvolle houding in het veld.

De wispelturige Uruguayaan kan de komende weken zomaar de sleutel naar de landstitel worden. Het heeft er namelijk alle schijn van dat Pereiro de komende weken een basisplaats krijgt toebedeeld. Mark van Bommel is en blijft lovend over de stylist van PSV.

Tegen Zwolle was het meermaals Pereiro die creatief naar openingen zicht. Hij scoorde niet, maar wist met zijn goede spel de aandacht op zich te vestigen. “Het is een speler met bijzondere kwaliteiten”, vindt de trainer, die de laatste weken zelden een beroep deed op de Uruguayaan. “Gastón is gewoon een speler die een elftal nodig heeft. Als het elftal wat minder staat, gaat dat wat sneller ten koste van hem.”

“Het mooie is dat Gastón een speler is die niet in de war raakt als hij een tijdje niet speelt. Aan hem merk je niet dat hij een tijdje niet heeft gespeeld. Dat is ook onverstoorbaarheid. Dat is een kwaliteit”, besluit Van Bommel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here