Home Nieuws Van Bommel kritisch op start tegen VVV Venlo

Van Bommel kritisch op start tegen VVV Venlo

21
0

PSV wist zaterdagavond eenvoudig te winnen van VVV uit Venlo. PSV evenaarde een record en lijkt op weg naar meer.

Ondanks dat PSV wederom een ruime overwinning wist te boeken, was Mark van Bommel in gesprek met Fox Sports niet te spreken over hoe zijn ploeg tegen VVV aan de wedstrijd begon.


“Het was een moeilijk begin. Heel langzaam. Ook met ingooien”, aldus Van Bommel, die na een paar minuten al te keer ging naast het veld. “Het moest allemaal sneller. Het was lamlending. Dan kom je er moeilijk in.”

Van Bommel ging verder: “Je moet je dan terug knokken in de wedstrijd en dat hebben wij gedaan. Elke keer wat meer naar voren en landje veroveren. Zorgen dat je de goede mensen aan de bal krijgt met een individuele actie, waardoor je ze open trekt. Het is gewoon een moeilijke wedstrijd, dat weet iedereen. Dan moet je goed beginnen, maar het begin was niet goed.”

Wel was Van Bommel te spreken over hoe PSV het vervolgens oppakte. “Hoe we daarna terug in de wedstrijd komen. Dat je het geduld hebt om daar uit te voetballen, dat was goed om te zien. Dit was gewoon een professionele overwinning”, zo gaf hij aan.


Facebook Comments