Home Nieuws Van Bommel houdt zich op de vlakte over toekomst bij PSV

Van Bommel houdt zich op de vlakte over toekomst bij PSV

41
0

De zaakwaarnemer van Philip Cocu én voormalig zaakwaarnemer van Mark van Bommel, Rob Jansen, weet al zeker dat van Bommel spoedig de trainerspositie in Eindhoven zal invullen.

Dat zei Jansen onlangs bij de presentatie van zijn boek. De aankomende trainer Mark van Bommel houdt zich meer op de vlakte over zijn toekomst in Eindhoven. Van Bommel sluit niet uit dat hij in de toekomst het eerste elftal van PSV onder zijn hoede krijgt.

“Jij weet nooit of ik trainer van PSV word. In de voetballerij weet je het nooit”, zo luidt de korte reactie van Van Bommel op de geruchten bij het programma Matchwinner Pro van RTL.

De voormalig sterspeler van PSV, FC Barcelona, Bayern München en AC Milan lijkt het leuk om met zijn schoonvader te werken. “Gek niet. We hebben als speler en trainer samengewerkt, maar nu als trainer en assistent-trainer. Zijn werkwijze was mij al bekend. We denken hetzelfde over voetbal. Of we samen aan de slag gaan? Dat zou kunnen. Hij heeft ontzettend veel ervaring. Je weet nooit hoe het gaat lopen. Heb ik hem dan nodig? In sommige situaties is het prettig om daar op terug te vallen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here