Home Nieuws Van Bommel herkent hand van oud-Bayern ploeggenoot bij LASK Linz

Van Bommel herkent hand van oud-Bayern ploeggenoot bij LASK Linz

28
0

Mark van Bommel en Valérien Ismaël zijn tijdens het seizoen 2006/2007 ploeggenoot bij Bayern München geweest.

De Fransman heeft sinds deze zomer de leiding bij Europa League-tegenstander LASK Linz. Van Bommel kijkt uit naar het weerzien met zijn Franse oud-teamgenoot, laat hij weten tijdens de persconferentie van woensdagmiddag. “We zijn onze weg gegaan nadat we samen hebben gespeeld, maar konden het goed met elkaar vinden. Net als onze vrouwen”, verklaart Van Bommel, die echter waakt voor te veel vriendschappelijkheden. “Morgen zijn we natuurlijk gewoon tegenstanders.”

Van Bommel heeft LASK Linz aan het werk gezien en merkt dat de vonk van de gedreven Ismaël is overgeslagen op zijn team. “Zij spelen op een manier die je niet zo vaak tegenkomt. Ik houd er wel van. Honderd procent geven en dan maar kijken waar je eindigt”, analyseert de trainer, die een belangrijke kanttekening maakt. “Met een idee hè, het is niet zo dat ze als elf kippen zonder kop over het veld lopen.”

PSV en de Oostenrijkers trappen donderdag om 21.00 uur af. PSV versloeg eerder Rosenborg en Sporting Lissabon en gaat met 6 punten aan kop in de groep.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here