Home Nieuws Van Bommel en Van Nistelrooij plannen zorgvuldig

Van Bommel en Van Nistelrooij plannen zorgvuldig

13
0

Mark van Bommel is blij met zijn trainersdiploma. Het staat uiteraard al vast dat van Bommel toekomstig PSV trainer zal worden. Ook Ruud van Nistelrooij denkt zorgvuldig na over zijn toekomst als trainer. Op voorhand lijken de 2 uitermate geschikt om als hoofd- en assistent trainer PSV in de nabije toekomst bij de hand te nemen. Het duo praat met de NOS over de plannen voor de nabije toekomst.

”Hier heb ik als kind altijd van gedroomd”, zegt van Nistelrooy. ”Ik heb nu een traject van twee├źnhalf jaar afgesloten. Dat is een lekker gevoel. Ik ben iemand die het rustig opbouwt. Dat heb ik als speler ook zo gedaan. Ik vind het prima om volgend jaar bij PSV onder 17, 19 en onder 23 aan de slag te gaan als trainer/coach van de aanvallers. Daar heb ik heel veel zin in.”

”Ik was al een tijdje klaar, het diploma liet alleen nog even op zich wachten”, vertelt Van Bommel. ”Het is altijd leuk als je iets af kunt sluiten met een papiertje. Ik wil de weg der geleidelijkheid bewandelen. Ik ga niet gelijk instappen bij een eerste elftal. Ik heb nu nog de tijd om in het buitenland te kijken, te spreken met andere trainers. Daar kun je veel van leren.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here