Home Nieuws Van Bommel en PSV snakken naar rentree Bergwijn en Malen

Van Bommel en PSV snakken naar rentree Bergwijn en Malen

108
0

De namen van Steven Bergwijn en Donyell Malen zijn afgelopen weken vaak de revue gepasseerd. PSV beleefde dramatische weken maar de twee dragende spelers zullen tegen SC Heerenveen weer acte de présence geven. Ook Jorrit Hendrix is weer van de partij.

De interlandperiode kwam achteraf voor Mark van Bommel als geroepen, waardoor de rust weer kon terugkeren op de Herdgang.

Ondertussen sloten Bergwijn, Malen en Hendrix weer aan bij de selectie. “Die jongens zijn in de rustige periode op eigen tempo aangesloten. Met aangepaste trainingen hebben we hen er weer bij kunnen krijgen en we hebben in de afgelopen twee weken ook veel met elkaar gesproken over de huidige situatie. Daar hadden we nu wat meer tijd voor. Het is goed dat iedereen in alle rust zijn zegje heeft kunnen doen”, sprak Van Bommel.

Van Bommel is net als alle PSV fans opgelucht dat de twee aanvallers weer van de partij zijn maar het gaat maar om één dingen zondagmiddag: winnen. “Het maakt me niet eens uit hoe, als we maar gaan winnen. Het liefst met goed voetbal, maar daar gaat het nu niet om. Ik proef in mijn groep zeker de gretigheid om wat recht te zetten. Wie of wat dan de tegenstander is, maakt in principe niet zoveel uit. Natuurlijk is Heerenveen een ploeg met kwaliteiten. Die koppelen ze bovendien aan resultaat.”

Met de rentree van Malen en Bergwijn hoopt Van Bommel de zeer roerige periode met PSV achter zich te laten. “De resultaten zijn niet alleen door het gemis van Donyell en Steven tot stand gekomen. Er is een hoop gebeurd, zoals de kaarten en de schorsingen en er zijn dingen niet goed gegaan. Zo simpel is het. Excuses tellen niet in de voetballerij, maar ze zijn er wel”, besloot hij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here