Home Nieuws ‘Van Bommel en Cocu zijn eigenlijk tegenpolen’

‘Van Bommel en Cocu zijn eigenlijk tegenpolen’

36
0

Staat PSV een trainerswissel te wachten of blijft Cocu de hoofdcoach in het seizoen 2018 – 2019? De PSV analisten van Omroep Brabant blikken alvast vooruit.

Zowel Paul Post als Twan Spierts kijken uit naar de wisseling van de wacht in Eindhoven. “Daar verheug ik me dan wel op. Cocu was in zijn reactie, op kritiek én lof, vaak een ijskonijn. Van Bommel is veel extraverter.”

“Van Bommel en Cocu zijn eigenlijk tegenpolen. En dus kunnen we meer en vaker vuurwerk verwachten. Het gaat ook interessant worden, Van Bommel nodigt meer uit tot discussie”, aldus Post, die dat ook weet uit eigen ervaring. In zijn laatste jaar als profvoetballer sprak de Limburgse voetballer na afloop van een wedstrijd tegen PEC Zwolle met Post. In de ogen van Van Bommel kreeg hij toen vooral ‘domme vragen’.

Spierts geeft PSV een compliment. “PSV stelde met Cocu een speler aan met een mooi verleden bij de club, die bovendien ook bij de internationale top speelde. En nu doen ze dat waarschijnlijk nog een keer, gewoon omdat het kan. Van Bommel is ook een echt clubicoon. Het zegt ook wel iets over de cultuur binnen de club.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here