Home Nieuws Van Bommel bekijkt het positief: ‘Fantastisch dat jullie gelijk staan met Ajax’

Van Bommel bekijkt het positief: ‘Fantastisch dat jullie gelijk staan met Ajax’

67
0

Mark van Bommel vindt de kritiek op het spel van PSV niet altijd even terecht. De beginnend trainer vindt ook dat de geluiden over zijn opstelling weinig hout snijden.

“Het is maar net hoe je het bekijkt. Zoals dat ook geldt voor de situatie dat iedereen lyrisch is over Ajax en niet over ons. Je kan ook zeggen: fantastisch dat jullie in punten gelijk staan met Ajax, want dat is topniveau”, zegt Van Bommel in gesprek met De Telegraaf. Hij probeert zijn elftal met zijn wissels vooral beter te maken, spreekt hij uit. “En dan kan je dus zeggen: je begint verkeerd. Maar een wedstrijd vraagt soms wat anders.”

“In de rust heb je de meeste tijd om maatregelen te nemen. Onze wissels zijn bijna allemaal aanvallend. Ik kan wel heel boos worden als het niet goed gaat, maar ik ben er om het team te helpen. Dat is mijn taak als trainer.”

Van Bommel vindt de kritiek op het spel van PSV niet altijd terecht. “Maar we staan gewoon gelijk in punten. Het irriteert me niet. Het gaat om het resultaat. Als je wint heb je twee dagen rust. Als je verliest heb je twee dagen gezeik aan je hoofd, voornamelijk vanuit de buitenwereld. Dat is niet erg, dat hoort erbij.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here