Home Nieuws Van Bommel baalt van negativiteit deel PSV aanhang

Van Bommel baalt van negativiteit deel PSV aanhang

26
0

Mark van Bommel baalt af en toe van het gedrag van een deel van de PSV aanhang. Het is veel fans gelukkig ook een doorn in het oog hoe een ander klein deel zich soms schandalig opstelt richting de eigen spelers.

PSV rijgt de landstitels aan één maar voor sommige is het echt nooit genoeg. Als verwende kleine kinderen beginnen sommige lieden al na enkele minuten te fluiten als het niet zint wat er op het wordt vertoond. “Ik vind negativiteit bij het publiek niet kunnen”, zei Van Bommel woensdag op een persconferentie. “We zijn nog in de race om het kampioenschap. Ik begrijp wel dat het publiek spektakel verwacht. Dat lieten wij in het begin van het seizoen ook zien, de verwachtingen zijn dus heel hoog.”

“Ajax speelt hartstikke goed en is de favoriet voor de landstitel. Maar, wij moeten de komende wedstrijden hoe dan ook winnen, ongeacht wat de tegenstander doet. Ik kijk geen televisie, alleen naar de teams waar we zelf nog tegen spelen. Dat zijn Willem II, AZ en Heracles Almelo. Daar hebben we nog enige invloed op.”

Van Bommel verwacht een zwaar duel tegen Willem II. “Het thuisduel staat helemaal los van deze wedstrijd. We zijn dik een halfjaar verder en er staan andere spelers op het veld.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here