Home Nieuws Van Bommel als begeleider van Ihattaren? ‘Ik vind Ihattaren een rotte appel,...

Van Bommel als begeleider van Ihattaren? ‘Ik vind Ihattaren een rotte appel, je moet hem 24 uur per dag begeleiden’

61174
0

In de Podcast van de Telegraaf wordt deze week gesproken over de kansen voor Mo Ihattaren om zijn carrière weer nieuw leven in te blazen.

Valentijn Driessen en Mike Verweij moeten het allemaal nog zien hoe het voor de voormalig PSV’er gaat verlopen in Amsterdam. De beide Telegraaf journalisten denken dat Ihattaren veel begeleiding nodig heeft. Er wordt door de heren gewezen naar Mark van Bommel als mogelijk begeleider van Ihattaren.

Van Bommel is immers de laatste trainer die Ihattaren kon laten renderen en dus denken de Telegraaf journalisten dat van Bommel best eens het komende half jaar als begeleider van de middenvelder kan fungeren. Of de insteek geheel serieus te nemen is, valt nog te bezien maar de Telegraaf journalisten denken dat Mark van Bommel een geschikte kandidaat zou zijn. Van Bommel heeft zijn handen immers vrij, stellen de beide journalisten. Wel zien ze een issue in de afstand die van Bommel zou moeten afleggen tussen Limburg en Amsterdam.

Toch zijn er ook nog steeds veel twijfels over Mo Ihattaren en zijn toekomst. Ook andere analisten en oud-spelers hebben zo hun twijfels over de jonge Utrechter. Voormalig aanvaller Piet Keur geeft Ihattaren nog enigszins het voordeel van de twijfel’, maar Van Galen denkt er het zijne van. Hij ziet een ‘instellingsprobleem’ bij Ihattaren en van Galen maakt Ihattaren eigenlijk met de grond gelijk.

“Hoe krijg je dat eruit?”, vraagt Van Galen zich af tegenover NH Sport. “Als het nou een jongen is die alles geeft, dan geef ik hem een kans. Maar ik vind hem een rotte appel. Iedereen denkt dat Ihattaren zijn best gaan doen, maar ik geloof niet dat hij het élke dag kan opbrengen. Het is topsport. Hij kan het nu al niet elke dag opbrengen. Die jongen heeft 24 uur per dag begeleiding nodig. Niet acht uur, maar 24 uur. Ik zie het niet gebeuren”, aldus de voormalig AZ spelers over Mo Ihattaren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here