Home Nieuws Verbaasde Van Basten wijst naar Jeffrey Bruma: ‘Ik twijfel of hij invloed...

Verbaasde Van Basten wijst naar Jeffrey Bruma: ‘Ik twijfel of hij invloed heeft gehad op de uitslag’

4116
0

Een zeer opvallende als even beschuldigende uitspraak van Ziggo analist Marco van Basten. In zijn analyse over de wedstrijd tegen Heerenveen wijst van Basten min of meer met een beschuldigende vinger naar Bruma.

Marco van Basten is verbaasd over het optreden van Jeffrey Bruma tegen PSV. De verdediger van Heeren met PSV verleden heeft zijn voormalig werkgever in het zadel geholpen, stelt Marco van Basten. Heerenveen stond met 1-3 voor tegen PSV en kreeg zelfs kansen op meer maar het werd uiteindelijk 3-3, mede door zwakke momenten van Bruma. Van Basten denkt er het zijne van.

“Die Jeffrey Bruma, die heeft ook nog bij PSV gespeeld, toch?”, vraagt Van Basten zich bij het Ziggo Sport-programma Rondo af. “Ik begin toch een beetje te twijfelen of hij invloed heeft gehad op de uitslag. Maar misschien ligt dat aan mij.”

Luuk de Jong bracht PSV terug in de wedstrijd door raak te koppen. Bruma zag er bij dat momenten niet goed uit, stelt de analist “Hier doet hij niets, helemaal niets”, aldus Van Basten, die daarna het penaltymoment bespreekt.

Bruma tikte Xavi Simons aan, maar de bal verdween al over de achterlijn en in feite was Simons kansloos geweest een doelpunt te maken. Na VAR ingrijpen besloot de scheidsrechter een strafschop te geven. “Hij had alle tijd, man… Ik keek er een beetje vreemd van op. Hij deed wel opvallend slecht zijn best. Ik keek er een beetje vreemd van op, maar je mag er natuurlijk niks slechts over denken”, besluit Van Basten zijn analyse over Jeffrey Bruma en zijn rol tegen PSV.


Vorig artikelBijeenkomst directie voor overleg: ‘Uitkomst dat Van Nistelrooij dinsdag ‘gewoon’ de training leidt’
Volgend artikel‘PSV derde? Ik denk dat het dan exit Ruud van Nistelrooij is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in