Home Nieuws Van Aanholt uiterst ontspannen: ‘Alle vertrouwen dat we dit kunnen doen’

Van Aanholt uiterst ontspannen: ‘Alle vertrouwen dat we dit kunnen doen’

321
0

Patrick van Aanholt oogt erg ontspannen als het over de return tegen Sevilla FC gaat.

Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, spreekt van Aanholt uit dat PSV ‘gewoon’ verder zal gaan bekeren in Europa. Heeft van Aanholt afgelopen jaren PSV niet in Europa gadegeslagen?

Van Aanholt verwacht eigenlijk dat PSV gewoon doorgaat in Europa. ‘Ik denk dat we uit bij Sevilla gewoon een prima eerste veertig minuten hebben laten zien’, zegt Patrick van Aanholt in gesprek met PSV TV.

‘Het is jammer dat we die goal tegenkrijgen net voor rust. Dat was het keerpunt. Anders was het een hele andere wedstrijd geweest, denk ik. Maar dat is verleden tijd.’

‘Wij moeten gewoon hetzelfde spelen als vorige week. Alleen moeten we nu onze kansen afmaken. We staan natuurlijk wel met 3-0 achter. We moeten de schade gaan beperken en er minstens drie maken. Ik heb alle vertrouwen in ons team dat we het kunnen doen, met de fans in ons eigen stadion’, klinkt het.

Van Aanholt denkt dat een eerste doelpunt PSV vleugels zal gaan geven. ‘Zodra we er één maken, dan weet ik zeker dat we de tweede en derde kunnen maken. Vertrouwen heb ik altijd gehad. We moeten misschien ietsje meer geven om te scoren.’


Vorig artikelSampaoli beducht voor ’remontada’: ’We moeten oppassen voor PSV en het stadion’
Volgend artikelPSV treft kwetsbaar en niet geheel fit Sevilla, Saibari en Bakayoko niet toe aan grote werk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in