Home Nieuws Van Aanholt over mislukte transfer: PSV is mijn thuis

Van Aanholt over mislukte transfer: PSV is mijn thuis

5577
0

Patrick van Aanholt stond afgelopen week in de nadrukkelijke belangstelling van PSV maar zag zijn droomtransfer niet doorgaan.

Het is zeker niet uitgesloten dat PSV aan het einde van dit seizoen opnieuw aanklopt bij van Aanholt en Crystal Palace want de verdediger heeft de wens om terug te keren naar de Eredivisie. De wegen van Ricardo Rodriguez en PSV zullen hoogstwaarschijnlijk gaan scheiden dus de club kan over een maand of 4 weer op zoek naar een nieuwe invulling van de tot op heden zo kwetsbare positie.


Toen deze week duidelijk werd dat Crystal Palace de linker verdediger niet zou laten vertrekken, zette van Aanholt de knop om en richtte zich weer op zijn club uit zuid-Londen, waar hij het desondanks goed naar zijn zin heeft. Maar lieft drie biedingen van PSV werden er afgewezen door Palace.

De trainer van de middenmoter uit de Premier League is blij dat zijn linksback is gebleven, al snapt Hodgon de interesse van PSV erg goed. ‘Het zegt veel over Patrick dat een club als PSV hem terug wilde halen’, aldus de trainer van Crystal Palace.

In gesprek met Sky Sports ging van Aanholt nog even kort in op zijn afgeketste transfer naar PSV. ‘Ik ben nog altijd blij om hier te zijn, dat ben ik al vanaf dag één. Het is altijd goed om met clubs in verband gebracht te worden, zeker als het ook nog je thuis is. Maar je weet nooit hoe het loopt in de transferwindow en Palace zei dat er geen kans was dat ik weg kon’, aldus van Aanholt over de afgelopen turbulente week.


Facebook Comments