Home Nieuws Van Aanholt en Hazard kunnen starten in de Kuip maar: ’90 minuten...

Van Aanholt en Hazard kunnen starten in de Kuip maar: ’90 minuten lukt sowieso niet’

1461
0

Patrick van Aanholt en Thorgan Hazard zijn klaar om te spelen. Dat is de belangrijkste conclusie van de afgelopen dagen nadat de twee ervaren spelers aamsloten op de Herdgang.

Ruud van Nistelrooij is na alle onheil over uitgaande transfers verheugd dat Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt zijn aangesloten bij de selectie van PSV. Van Nistelrooij zag dat het goed zat en dat PSV op de twee ervaren spelers kan rekenen.

“Ze zijn fit en gemotiveerd”, zegt Van Nistelrooij over Van Aanholt en Hazard. “Ik heb met ze gesproken en het zijn zeer goede aanwinsten voor ons. Ze brengen kwaliteit en ervaring. De deadline kwam natuurlijk steeds dichterbij en dan moeten er wel dingen gaan vallen. Maar de overtuiging was bij ons altijd groot dat het zou gaan lukken. De spelers wilden zelf ook erg graag naar Eindhoven komen.”

Of ze ook daadwerkelijk in actie kunnen komen laat Van Nistelrooij in het midden, maar negentig minuten is iets wat zeker niet gaat lukken voor beide spelers laat de trainer weten. “Ze zijn trainingsfit, maar ze moeten wel in wedstrijdminuten nog meer opbouwen. We kunnen ze niet over de kop jagen met het risico op blessures.”

De trainer gaat uiteraard voor de winst maar legde de druk bij Feyenoord neer. “Zij zijn nu natuurlijk de favoriet voor de titel. Als je ziet wat ze elke week laten zien, ze zijn heel constant en hebben pas één keer verloren. Dat zijn feiten, ook al is het pas februari. Feyenoord is wat mij betreft ook iets te bescheiden.”


Vorig artikelVIDEO: Openhartige Marcel Brands over Thijs Slegers, alle transfers en over de fans
Volgend artikelPSV naar de Kuip: Van Aanholt meteen in de basis, El Ghazi in de basis, Hazard reserve

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in