Home Nieuws Van Aanholt blijkt onder verraste Peter Bosz ook voor andere positie in...

Van Aanholt blijkt onder verraste Peter Bosz ook voor andere positie in aanmerking te komen

8272
0

Omwille van het opdoen van wedstrijdritme voor Mauro Junior en Armando Obispo laste Peter Bosz een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in.

De doelstelling bleek natuurlijk Mauro Junior en Armando Obispo richting volledige fitheid te krijgen. Dat lijkt overigens gelukt te zijn want beide lang geblesseerde spelers zijn weer inzetbaar. Het noopte Peter Bosz er wel toe om te schuiven met Patrick van Aanholt.

Van Aanholt is van nature linkervleugelverdediger maar blijkt meer in zijn mars te hebben. Net als overigens Mauro Junior en Olivier Boscagli kan ook Patrick van Aanholt als zogenaamde nummer zes spelen. En zo geschiedde én dat zorgde juist weer voor tevredenheid bij Peter Bosz, die verrast leek maar tegelijkertijd ook weer niet gezien de kwaliteiten aan de bal van Patrick van Aanholt.

En dus had Peter Bosz tijdens zijn laatste persconferentie heel wat complimenten over voor Patrick van Aanholt. De verdediger uit Den Bosch speelde tegen de Deventer club als verdedigende middenvelder en volgens Bosz deed hij mede ingegeven door zijn techniek naar behoren.

“Dat is voor mij zeker een optie. Ik ben aan het zoeken naar iemand die na Jerdy Schouten als verdedigende middenvelder kon spelen. Van Aanholt gaf aan dat hij dat ook bij Galatasaray had gespeeld. Dat deed hij in de oefenwedstrijden ook heel goed. Hij is technisch één van de beste spelers bij ons”, aldus Peter Bosz over het geslaagde experiment.


Vorig artikelPremier League of MLS: Mexicaanse journalist sluit transfer Hirving Lozano niet uit: ‘Als het goed is voor iedereen’
Volgend artikelPeter Bosz enthousiast over Noa Lang, die kan starten tegen Twente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in