Home Nieuws Valentijn Driessen wijst naar ‘te late’ voorbereiding Sangaré: ‘Verwend PSV moet niet...

Valentijn Driessen wijst naar ‘te late’ voorbereiding Sangaré: ‘Verwend PSV moet niet zeuren’

4017
0

Chef Voetbal Valentijn Driessen van de Telegraaf is kritisch op PSV en het wijzen naar de KNVB inzake AS Monaco – PSV.

De wedstrijd in en tegen Monaco betekende afgelopen dinsdag een ware slijtageslag en dus werd er opnieuw gewezen naar de planning van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Driessen stelt bij Telesport vast dat PSV daar niet over moet zeuren.
De wedstrijd stond immers al lang gepland, stelt Driessen vast. De criticaster wijst daarbij opvallend genoeg naar Ibrahim Sangaré.

Volgens Driessen kreeg PSV het zo moeilijk in de slotfase omdat Sangaré uitviel. Monaco kon het fysiek wel bolwerken maar had dan ook geen weekend-wedstrijd in de benen zoals PSV wel een weekend-wedstrijd op de agenda had staan in de vorm van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Volgens Driessen had PSV de voorbereiding van Sangaré anders moeten inplannen. ‘PSV had Sangaré eerder moeten laten beginnen met trainen zodat hij fitter was geweest. Waarom kunnen spelers aan het begin van het seizoen niet gewoon twee wedstrijden spelem’, wijst Driessen naar het uitvallen van diverse PSV’ers in Monaco.

De Chef Voetbal van de Telegraaf vindt dat PSV de selectie anders had moeten voorbereiden op het belangrijke tweeluik met de Monegasken. ‘Als ik het programma van PSV bekijk na AS Monaco, was er genoeg ruimte geweest voor rust van bepaalde spelers’, aldus een kritische Valentijn Driessen.


Vorig artikelGeen vertrouwen Kenneth Perez in Ruud van Nistelrooij: ‘PSV wordt derde’
Volgend artikelDe titelrace gaat van start: ‘Het gat tussen PSV en Ajax is flink verkleind’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in